Loofwandbeheer en oogstregulering

Home » Loofwandbeheer en oogstregulering

Het bedrijvennetwerk ‘Druiventeelt in Nederland’ organiseert een kennisdag die in het teken staat van de werkzaamheden die in deze periode plaatsvinden, zoals loofwandbeheer en oogstregulering.

Het doel van deze dag is tweeërlei, aan de ene kant kan door het goed toepassen van loofwandbeheer een kwaliteitsverhoging tot stand komen, denk aan een kwalitatief betere opbrengst, minder ziekten in de wijngaard, milieuvriendelijke werken (spuiten etc). Ten tweede kan door een goede oogstregulering een betere basis voor het vinificeren van de wijn worden gecreëerd. Daarnaast zijn er verschillende keuze`s in de oogstregulering, om ook de kwaliteit te verhogen. Door verschillende keuze`s te bespreken kan de wijngaardenier in zijn eigen wijngaard de goede keuze`s maken afhankelijk van de druivenrassen, ligging, kwaliteitsoogpunt en andere relevante zaken.

Datum en locatie: 19 juni, bij wijngaard De Kapelkeshof in Grashoek. Voor meer informatie en aanmelden (voor 12 juni!): Stan Beurskens (e-mail: info@wijnbouwadvies.nl of Tel: 06-13101431)

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00