Samen aankoop

Home » Leden » Verwachtingen » Samen aankoop

Samen aankoop

‘Samen sterk’ geldt ook voor de gezamenlijke aankoopacties. Als bijvoorbeeld 200 leden wijnflessen inkopen kan dat voor een aanmerkelijk lagere prijs dan wanneer individueel flessen moeten worden aangekocht. Dit geldt voor veel artikelen die ieder in beperkte mate nodig heeft maar die in gezamenlijke aankoop tegen bulkprijzen kunnen worden ingekocht. We zijn er trots op dat er altijd vrijwilligers zijn die bereidwillig het vele werk, dat hiermee gepaard gaat, verzetten.
Via nieuwsbrieven wordt met enige regelmaat gecommuniceerd welke artikelen gezamenlijk worden ingekocht. Meestal zijn deze artikelen nog geruime tijd daarna leverbaar omdat een bescheiden voorraad bij enkele vrijwilligers wordt opgeslagen.

Nu speelt, zelfs in dit digitale tijdperk, fysieke afstand altijd een rol in contacten tussen leden van onze vereniging. Daarom is het gebied waar onze leden vandaan komen ingedeeld in regio’s. Bijeenkomsten zijn daardoor gemakkelijker bereikbaar, distributie van goederen als gevolg van gezamenlijke aankoop eenvoudiger.

3 mei 2020, Wim Marijnissen

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00