Siha Rubino Cru

Home » Kenniscentrum » Vinificatie » Gistsoorten » Siha Rubino Cru

Siha Rubino Cru

Soort Saccharomyces cerevisiae hybride
Wijn rose/rood
Algemene beschrijving

Hybride gist met bijzondere aromavorming; levert aromatische rode wijn op met Mokka en zacht-bitter-aroma’s (chocolade).

Heel goed voor Pinot Noir, Cabernet-Sauvignon type druiven, Merlot, Schwarzriesling.

Killer  ja
Temperatuurbereik 17 – 30⁰ C, optimaal tussen 18 – 25⁰ C
Voedingsbehoefte
  • Lage voedingbehoefte.
  • Hydreren met Lalvin GoFerm en gistvoeding na drie dagen verzekert een prachtig resultaat.
Alcoholtolerantie  15,5%
Eigenschappen
  • betrouwbare, zekere vergisting bij temperaturen tussen 18 -25⁰ C,
  • geringe schuimvorming
Ongewenste nevenproducten

Gering vorming van ongewenste nevenproducten als acetaldehyde, SO2.  

Overige nevenproducten

 

Dosering 15 – 20g / 100L (normale omstandigheden), 20 – 30g / 100L (moeilijke omstandigheden)
Bewaren Koel en droog bewaren. Maximaal 1 jaar.

 

Revisiedatum: 29-08-2012


Ervaringen

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00