Siha Rubino Cru
Soort | Saccharomyces cerevisiae hybride |
Wijn | rose/rood |
Algemene beschrijving |
Hybride gist met bijzondere aromavorming; levert aromatische rode wijn op met Mokka en zacht-bitter-aroma’s (chocolade). Heel goed voor Pinot Noir, Cabernet-Sauvignon type druiven, Merlot, Schwarzriesling. |
Killer | ja |
Temperatuurbereik | 17 – 30⁰ C, optimaal tussen 18 – 25⁰ C |
Voedingsbehoefte |
|
Alcoholtolerantie | 15,5% |
Eigenschappen |
|
Ongewenste nevenproducten |
Gering vorming van ongewenste nevenproducten als acetaldehyde, SO2. |
Overige nevenproducten |
|
Dosering | 15 – 20g / 100L (normale omstandigheden), 20 – 30g / 100L (moeilijke omstandigheden) |
Bewaren | Koel en droog bewaren. Maximaal 1 jaar. |
Revisiedatum: 29-08-2012
Ervaringen