Zes jaar B.W.B

Home » Zes jaar B.W.B

Wie jarig is trakteert, zeker als je weer een jaar achter de rug hebt met een ledenstijging van 25%. Dus dat gaan we ook doen!
De WBLL heeft voor al haar leden die dat willen een kadootje voor in de wijngaard: zijbespanningsnetten met een breedte van 110 cm, in kwaliteit vergelijkbaar met wat normaliter in de handel verkrijgbaar is. Houdt vogels tegen en wespen, behalve bij de vroege rassen als Sieger, Solaris, Rondo etc.

Onze werkgroep “Samenaankoop” heeft beslag weten te leggen op ruim 10.000 strekkende meters. Mocht dit niet voldoende zijn dan zullen we medio juli onze voorraad nog aanvullen. Het plan is om op verenigingsdagen vanaf mei te starten met de uitreiking, maar tevoren moet nog een flinke klus geklaard worden om het mogelijk te maken de ca. 5 ton wegende rollen af te wikkelen. We zullen onze werkgroep tijdelijk moeten uitbreiden met enkele ervaren lassers om een soort rijdende bok te construeren.

Wie komen voor de netten in aanmerking? Alle hobbyleden die minimaal een half jaar lid zijn van onze vereniging. Voorwaarde is ook dat de netten voor Uzelf zijn en in de wijngaard gebruikt gaan worden. Voor onze commerciële leden hebben wij een aparte regeling. Wij hopen dat veel van onze leden gebruik zullen maken van ons aanbod.

Ons bindt de vriendschap en de wijn schenkt ons vreugde! 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00