Wijnkeuringen 2014

Home » Wijnkeuringen 2014
 

De voorkeuringen bij de WBLL t.b.v. de Nationale Wijnkeuring vonden dit jaar ook weer in mei en juni plaats. Zoals gebruikelijk werden het weer spannende en leerzame avonden. De uitslagen volgen hieronder. Alle prijswinnaars hebben intussen hun welverdiende bonus thuisgestuurd gekregen. De verkiezing van wit vond plaats op 22 mei, rood volgde op 19 juni.

Wit: 1e prijs gewonnen door Kornse Wijngaard van Eli Smits met een cuvée van Birstaler Muscat en Solaris 2013. De 2e prijs was voor wijngaard Edelhof van René van Hout met een Johanniter van 2013.

Rood: Hier ging de 1e prijs naar Wijngaard De Steenen Beer met “Broekse Rooie 2012/13”, een cuvée barrique van Rondo, Regent, Cabernet Cantor, Cabernet Cortis en Cabertin. De 2e prijs ging naar Wijngaard Rubinus van Siem Zwaard met Cabernet Cortis van 2013.

Wij wensen alle prijswinnaars proficiat èn ….veel sukses met hun deelname aan de wijnkeuring der Lage Landen 2014, waarvoor de flessen uiterlijk voor het einde van deze maand ingeleverd dienen te zijn. Dit kan o.a. geschieden bij onze leden Marius van Stokkom of Henk Stiekema.

Wij roepen hierbij al onze leden op zoveel mogelijk deel te nemen aan de keuringen.Vergeet ook niet de Nationale Wijnkeuring op 29 september in België. Voor details: zie onze nieuwsbrief 140 van 30-06-2014. Sukses!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00