Wijnkeuring 2017: prima resultaat voor de Wijnbouwers der Lage Landen!

Home » Wijnkeuring 2017: prima resultaat voor de Wijnbouwers der Lage Landen!
 

Als aangekondigd in ons bericht van 27 augustus heeft u van ons nog een analyse tegoed met betrekking tot de resultaten behaald in de Wijnkeuring van de Lage Landen 2017.
Van het totaal van 55 wijngaarden die deelnamen waren er 16 lid van de WBLL (30%), die samen 36 “onderscheidingen” in de wacht sleepten, medailles èn keurzegels. Daar zijn we erg trots op. Wij feliciteren: 10 winnaars van WIN-Keurzegels (6 voor wit, 1 voor rosé en 3 voor rood), 19 winnaars van ‘n bronzen medaille (13 voor wit, 3 voor rosé en 3 voor rood), 5 winnaars van een zilveren medaille ( 3 voor wit, 1 voor rosé en 1 voor rood) en tenslotte 2 winnaars van een gouden medaille, beide voor wit.

We kunnen in deze rubriek niet alle namen noemen, dat is ook niet nodig want via de links in ons bericht van 27 augustus kunt u dat allemaal vinden en uitprinten. We maken een uitzondering voor de twee gouden medailles, gewonnen door twee relatief jonge wijngaarden: Domaine de Brabantse Wal – Onze wijngaard van Paul Bosse met “Klein Wonder 2016” een wijn van Souvignier Gris en Domein tussen Rug en Rijn van Simon en Hans Crone met “Elsterberg 2016” een wijn van Souvignier Gris en Muscaris. Naast relatief jonge wijngaarden dus ook relatief jonge rassen!

Wij wensen onze winnende leden en alle andere deelnemers van harte proficiat met hun onderscheiding en danken het organiserend comité voor de perfecte planning en realisatie. Bestuur WBLL

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00