Uitslag Nationale Wijnkeuring 2014 VAW-VWMG

Home » Uitslag Nationale Wijnkeuring 2014 VAW-VWMG

In aanwezigheid van ruim 70 wijnvrienden werden hedenmiddag tijdens het Middagfeest in Restaurant “Salons Roscam” in Merelbeke de prijzen bekendgemaakt en de diploma’s uitgereikt.

Onze leden Eli Smits (5), Wilco Venhuizen (7), Ad Leenaars (8), Koen Podevijn (11) en Marcel Oude Booyink (16) behoorden tot de gelukkigen. De nummers tussen haakjes achter de naam verwijzen naar de plaats in de Algemene Rangschikking Individueel. Dit jaar dus met 5 WBLL-ers in deze rangschikking, vorig jaar maar met 2. In de algemene rangschikking per gilde stegen we van de tiende plaats in 2013 naar de tweede plaats dit jaar! Wij wensen alle prijswinnaars van harte proficiat.

Daarnaast willen we ook de andere 5 deelnemers van de WBLL van harte feliciteren. Wat bleek namelijk bij nazien van alle documenten? Op één na (fles met te hoog azijnzuur) bleken alle door ons ingezonden wijnen zonder gebrek. 3 wijnen kregen een B- (minder goed), 8 wijnen een B (goed), 11 wijnen een B+ (meer dan goed), 10 wijnen een A (zeer goed) en 2 wijnen een AA (uitstekend). Een fantastisch resultaat waar we met zijn allen trots op mogen zijn. We rekenen voor volgend jaar op het dubbele aantal inzenders.

De totale uitslag van de VAW-VWMG Wijnkeuring 2014 kunt u vinden op onze downloadpagina, of via deze link.

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00