Nieuws van en voor de Wijnbouwers der Lage Landen

Home » Nieuws van en voor de Wijnbouwers der Lage Landen
           

 Dit is de titel van onze nieuwsrubriek die onze leden en verdere bezoekers van onze site wil informeren over de wijnen en wijngaarden van onze leden, en natuurlijk ook over allerlei interessant nieuws over wijnbouw en vinificatie in het algemeen.
Zoals overal binnen de vereniging merkbaar, met het stijgen van het ledenaantal neemt ook binnen de werkgroep website/documentatie de werkdruk toe. Toch: informeren, communiceren, heel belangrijke zaken. Voor ons reden om te zoeken naar een aparte nieuwsredacteur. Die hebben we gevonden in de persoon van Dies Martens, al een kleine 40 jaren actief in de wijnmakerswereld, de laatste 5 jaar bij de Wijnbouwers der Lage Landen.

Heeft u nieuws over uw wijnen, wijngaard of anderszins: u kunt Dies eenvoudig bereiken via mail: nieuws@wijnbouwersderlagelanden.nl . Wij wensen hem veel succes!

Tot slot willen wij de trekker van de werkgroep website/documentatie Bart van Hest bedanken voor al het nieuws dat hij de afgelopen 6 jaar snel en zeer verzorgd tot ons bracht.

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00