Nieuwe nieuwsbrief van Wijngaard de Daalgaard

Home » Nieuwe nieuwsbrief van Wijngaard de Daalgaard
 

Wijngaard de Daalgaard uit Sint Agatha heeft zijn nieuwsbrief vernieuwd. Wilt u deze nieuwsbrief direct ontvangen, stuur dan een berichtje naar info@daalgaard.nl.  Onze Parelwijn (jaargang 2014; mousserend) heeft onlangs bij de internationale wijnkeuring van Wenen 2015 een gouden medaille behaald! Daarnaast behaalde de Sint Agather van de Daalgaard (cuvee wit, jaargang 2014) een zilveren medaille. Wij zijn daar natuurlijk erg blij mee! In 2013 werd voor het eerst een mousserende wijn gemaakt, waarmee al direct een zilveren medaille werd verkregen. Met de Parelwijn van 2014 wordt nu voor de eerste keer op deze wijnkeuring een gouden medaille behaald.

We hebben dit jaar 3 wijnen ingezonden. Naast de bovenstaande 2, behaalde de Johanniter 2014 ook nog een Seal of Approval (85-87 punt).

Steeds meer grotere wijngaarden gaan in gedistilleerd. Wederom een nieuw product: een destillaat van ca. 40% alcohol. Gedestilleerd van oude wijnvoorraden. Resultaat is een mooie zachte grappa. We noemen het St-Agrappa. Dit jaar gaan we bij de oogst de schillen apart houden en daar de grappa van maken. De St-Agrappa is vanaf nu verkrijgbaar in flessen van 200 ml.

Lees meer over de Daalgaard: www.daalgaard.nl/index.htm

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00