Nieuwe WBLL-service: Samenaankoop druiventeeltartikelen “zo bio mogelijk”

Home » Nieuwe WBLL-service: Samenaankoop druiventeeltartikelen “zo bio mogelijk”
 

Na de succesvolle introductie door de WBLL in 2008 van de samenaankoop gist, later uitgebreid met hulpstoffen voor de vinificatie, is het nu de hoogste tijd voor de introductie van een nieuwe jaarlijkse service: de samenaankoop druiventeeltartikelen “zo bio mogelijk”.

Dit betreft voornamelijk artikelen, die door bio-wijnboeren ingezet worden en in de handel enkel in grote verpakkingen beschikbaar zijn. Vanaf dit voorjaar gaan we deze dus, middels een jaarlijkse samenaankoop, onder onze leden verdelen in kleinere verpakkingen.
De voorbereidingen lopen al een tijdje: er is inmiddels apparatuur geïnstalleerd voor opnieuw mengen en verdelen, ons lijstje is samengesteld en het wachten is op het beschikbare assortiment met prijzen van de leveranciers.
Bedoeling is dat de mailing eerste helft maart verstuurd wordt, de bestellingen uiterlijk 20 maart binnen zijn en uw betalingen op 25 maart. Op die basis kunnen wij zorgen dat de verdeling vanaf de A.L.V. op 23 april kan plaatsvinden aan de aanwezigen en vervolgens via ons distributienetwerk in Vlaanderen en Nederland.

Het is kort dag. Daarom, als u al iets wilt voorbereiden volgt hier alvast ons voorlopige lijstje voor dit eerste seizoen:
koolzaad/raapzaadolie, spuitzwavel, kaliwaterglas, kaliumbicarbonaat, een bio-uitvloeier/hechter, magnesiumfosfiet, koperfosfiet, specifieke calcium, silicium en magnesium bladbemesters, een “komplete” bladbemester, druiventroszakjes en extra (voor gebruik tijdens de vinificatie) een argongascylinder met 220 liter gas en reduceerventiel.

Zo kunt u zich alvast een beetje oriënteren. Succes. www.rustbuster.nl/Quickshop/

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00