Nieuw druivenboek van Fred Lorsheijd

Home » Nieuw druivenboek van Fred Lorsheijd
 

Fred Lorsheijd schrijft ons:  Eindelijk! Het nieuwe handboek druiven is uit gekomen. Als vervolg op het vorige Handboek druiven, is deze nieuwe uitgave geheel aangepast, 165 bladzijden vol met de nieuwste druivenrassen en nieuwste inzichten op het gebied van de druiventeelt, vol mooie foto’s en vol met 35 jaar ervaring. En in deze tijd zeker niet onbelangrijk, de prijs is ook nog eens vriendelijk, slechts € 19,95!

Beschrijving op de achterkant van het boek.

Begin je eigen wijngaard! Dit boek is een handige gids voor de steeds groter wordende groep mensen met een eigen wijngaard of de aspiratie om er een aan te leggen. Alles komt aan bod: de enorme verscheidenheid aan druivenrassen, hoe je een wijngaard begint, hoe je hem in stand houdt en natuurlijk ook hoe je wijn moet maken. De handige overzichten met geschikte rassen, de opkweekfase, de latere verzorging en de gewasbescherming, zorgen ervoor dat geen enkele druif nog geheimen kent voor de beginnende wijnboer.

Genoemd boek is vanaf heden tegen contante betaling van Euro 19,95 verkrijgbaar op alle bijeenkomsten van de Wijnbouwers der Lage Landen, te beginnen met de ALV van 18 april en de eerste dag van de zomercursus op 27 april. Wilt u zeker zijn van uw exemplaar op een bepaalde dag, stuur dan een mailtje ter reservering naar jan.hartman@wijnbouwersderlagelanden.nl .

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00