Frans bezoek op Wijngaard De Linie in Made

Home » Frans bezoek op Wijngaard De Linie in Made

                   

Marius vertelt.

Gisteren, 9 november, kwamen er Franse bezoekers uit de Bourgogne uit nieuwsgierigheid op bezoek in onze wijngaard. Dit omdat ze niet konden geloven dat er in Nederland wijn gemaakt kan worden.
De verbazing was groot omtrent de smaak en de stuivend fruitige geur. Fransen zijn doorgaans erg beleefd en chauvinistisch, maar na 2 witte wijnen geproefd te hebben maakte – na een rode wijn – de wijnkenner onder hen de opmerking dat de wijn van De Linie beter is dan de Bourgogne.
Als een Fransman dat zegt!!

Annette, bezoekster, reageert.

Met mijn Franse familie uit de Bourgogne….bij Nederlandse wijnboer Marius van Stokkom uit Made ! Avec ma famille française de Bourgogne…chez un vigneron néerlandais !

Het was inderdaad een geweldige Bourgondische dag in Made. Het klopt, mijn familie
kon niet geloven dat in Nederland wijn gemaakt kan worden (en een ZEER GOEDE
WIJN OOK NOG !).
Ze hebben niet alleen geproefd maar ook veel flessen gekocht. Zo kunnen ze mooie publiciteit over de wijn van De Linie in Frankrijk maken. Of de wijn van de Linie nog beter is dan die van de Bourgogne… tja… wil ik eigenlijk zelf niet helemaal toegeven. Ik ben in de Bourgogne geboren en groot gebracht met Bourgogne wijn 🙂 Met vriendelijke groet Annette van Eijk-Morel, uit Wagenberg.

Meer foto’s: https://www.facebook.com/annette.morel.7

of: https://goo.gl/photos/nFUi6Nqd73vGTnDf8

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00