WBLL-Samenaankoop wijngaardbenodigdheden 2016

Home » WBLL-Samenaankoop wijngaardbenodigdheden 2016
 

Nog slechts enkele dagen te gaan voordat op 21 april na de ALV de officiële uitlevering van deze actie van start gaat. Daarom willen we graag enkele details met u delen. Niet minder dan 90 leden namen dit jaar deel aan deze samenaankoop, waarvan 25 leden de ALV gaan bezoeken en daarna de goederen mee huiswaarts nemen. 65 Leden maken gebruik van een logistiek steunpunt: 25 van èèn van de 5 DC’s in Vlaanderen en 40 leden van èèn van de 10 DC’s in Nederland. Een hele organisatie.

In totaal stonden er dit jaar 33 items op de bestellijst, dat is inclusief de kurken en de Argon-set die eigenlijk onder Vinificatie vallen, maar qua uitlevering en tijdstip van uitlevering is het handiger ook voor deze producten gebruik te maken van de logistieke steunpunten. Inmiddels zijn van de Argon-artikelen ook al meer dan 30 items verkocht. Met zo’n groot aantal deelnemers is de actie na 2 jaar al niet meer uit ons programma weg te denken. Prima toch?

Wij willen hier nadrukkelijk alle mensen van onze logistieke steunpunten bedanken. Mede dankzij hun inzet kan deze samenaankoop zo succesvol verlopen. Volgend jaar weer?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00