Zeven jaar B.W.B

Home » Zeven jaar B.W.B

Het is druk en het gaat snel. Schreven we 3 oktober ons 250ste lid in, begin november waren dat er al weer 257, de nieuwkomers allemaal mèt foto.

– De huidige wintercursus ( vinificatie), dit jaar weer helemaal volgeboekt met enthousiaste cursisten ( alweer voor de zesde keer).

– Half december ook alweer voor de zesde keer de JongeWijnenProeverij, waar elk jaar meer belangstelling voor bestaat.

-Volop bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse labo-analyses ( derde keer ) half januari , vervolgens start in februari met de 8-weekse cursus Proeven en Verwoorden ( vijfde keer ) èn het gehele jaarprogramma waarin ook weer een zomercursus ( wijnbouwpraktijkcursus ).

We komen simpel dagen tekort om alles te realiseren, want we zullen dit jaar ook weer gratis 17.500 meter zijbespanningsnetten verdelen onder onze leden.

Het effect van dit alles is de geweldige kwaliteitssprong van onze wijnen, die in korte tijd gerealiseerd is. Maar nu verder, bijblijven want de ontwikkelingen gaan razendsnel. Stilstand is achteruitgang, dus lieve mensen, zorg dat je de trein niet mist. Onze welgemeende dank aan eenieder die 7 jaren WBLL mogelijk maakten.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00