Wijnbouw Totaal

Home » Wijnbouw Totaal
 

Onlangs heeft Mark van de Rakt (eigenaar van Hof van Baarle) een nieuw bedrijf “Wijnbouw Totaal” gestart die in de lage landen wijnbouw producten, machines en accessoires aanbiedt. Wijnbouw Totaal gaat hiermee verder dan de huidige aanbieders in de lage landen. En ook diensten zoals, productfotografie, grondmonsteranalyses, wijnanalyses en keldermanagement zijn enkele van de vele mogelijkheden die beschikbaar zijn. Met ruim 10 jaar ervaring in de wijnbouw kunnen klanten van een deskundig advies worden voorzien. Voor zowel de professionele wijnbouwer als de hobbymatige wijnmakers wordt op de webwinkel een ruim assortiment aan producten aangeboden.

Wijnbouw Totaal is importeur en exclusief distributeur voor Nederland en België van Wigol Reiniging & Desinfectie middelen, Innova Korken en MK-Eurostahl tanks en toebehoren. Daarnaast is Wijnbouw Totaal dealer van KWH Holland gedragen & getrokken spuitmachines voor geheel Europa. Hierdoor kunnen voor de klanten scherpe aanbiedingen gemaakt worden.

Daarbij importeert Wijnbouw Totaal machines en apparatuur van gerenommeerde merken vanuit heel Europa. Nieuwe ontwikkelingen en toepassingen in de wijnbouw worden door hen op de voet gevolgd. Om op de hoogte te blijven van de activiteiten en acties kunt u zich aanmelden op de gratis maandelijkse Nieuwsbrief. U vindt deze op de website www.wijnbouwtotaal.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met Mark van de Rakt,
Adres: Boschoven 26, 5111 XG te Baarle-Nassau.
E-mail: mvanderakt@wijnbouwtotaal.nl
Mobiel: 06-48 85 80 41

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00