Terugblik week 13 / 2015 met links naar de presentaties

Home » Terugblik week 13 / 2015 met links naar de presentaties
 

Afgelopen week 13 was met 4 bijeenkomsten in één week voor ons als bestuur een flinke uitdaging. We begonnen maandag 23 maart met de tweede informatiebijeenkomst over de Suzukii-fruitvlieg, waarin aanbevelingen werden gegeven voor de komende maanden. Deze presentatie staat intussen op onze site, onder die van 10 januari
Een derde bijeenkomst met als onderwerp “adviezen over oogst en vinificatie staat gepland voor donderdagavond 25 juni. Noteer die datum alvast in uw agenda.

Woensdag dan was de Bestuursvergadering met ook dit keer een overvolle agenda en daarbij 25 mB aan bijlagen.

Vrijdag was de zesde bijeenkomst van onze jaarlijkse cursus Wijnproeven en verwoorden, speciaal voor wijnbouwers.

Zaterdag tenslotte was er de tweede studiedag van de wijngaardcursus 2015 met in de ochtend de presentatie van Wim Carelse over het nut en de noodzaak van het gebruik van onderstammen in de wijnbouw . ‘s Middags deelde Tonny van Dael zijn ervaringen met ons over de resistente rassen die hij volgt in zijn proefwijngaard Kessthor in Kessenich.
De presentatie werden begeleid door degustaties van enkele wijnen, namelijk Johanniter, Souvignier Gris en een mengeling van 50% Cabernet Cortis en 50% Cabernet Cantor.
Ook deze presentaties staan intussen op het ledengedeelte van onze site onder de knop “Materiaal Wintercursus” en daarna “Materiaal Wijnbouwcursus 2015”.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00