Samenaankoop en gratis verdeling van netten 2017 bij de WBLL

Home » Samenaankoop en gratis verdeling van netten 2017 bij de WBLL
 

Als gewoonlijk is de actie ook dit jaar weer een groot succes geworden voor zowel de blauwe netten, de gratis netten en de wespennetten. (Voor details van de actie, zie https://wijnbouwersderlagelanden.nl/nieuwsbrief/zijbespanningsnetten-seizoen-2017-news-flash-224-dd-6-6-2017/ )
Deelden we tot nu toe de gratis netten uit op 3 tijdstippen, voorafgaand aan de bijeenkomsten in mei, juni en juli, dit jaar zijn we daarvan afgestapt en hebben we er één zaterdagmiddag (8juli) voor gebruikt. Een drietal leden is wegens andere verplichtingen alsnog op 22 juli gekomen. Totaal is ruim 5000 strekkende meters verdeeld.
Op 12 juli kwamen onze commerciële leden aan bod, die zoals gebruikelijk zelf voor transport van de hele rollen ( 400 kg) moeten zorgen omdat wij die zelf niet kunnen lossen en weer laden. Die dag hebben wijzelf onze voorraad voor onze hobbyleden voor verdeling in 2018 ook weer aangevuld.
Ook alle bestelde wespennetten en de bekende blauwe (via Ron) zijn intussen afgehaald. We kunnen al bij al weer terugzien op een geslaagde actie en danken Piet en Ramón voor hun inzet. Foto Jeroen vd Voorn.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00