(Inter-) Nationale Wijnkeuring VAW-VWMG 2018

Home » (Inter-) Nationale Wijnkeuring VAW-VWMG 2018
 

Ook dit voorjaar weer de grote jaarlijkse wijnkeuring voor hobby-wijnmakers in de Lage Landen. De laatste gelegenheid om de flessen binnen te brengen is zaterdag 27 januari en onze flessen vertrekken al vrijdagavond. Dit jaar gelukkig weer een iets hogere deelname dan vorig jaar toen slechts 8 leden met totaal 24 flessen meededen. Jammer, want dit is de enige gelegenheid voor ons amateurs om onze wijnen onafhankelijk en vakkundig te laten beoordelen. En dat voor een lage prijs, 3 Euro per fles. Dank gaat dus uit naar onze vrienden bij de VAW die ons jaarlijks uitnodigen om aan hun keuring deel te nemen. Dit jaar 12 leden verspreid uit heel Nederland met in totaal 32 wijnen. Van onze Vlaamse leden heb ik momenteel geen gegevens, maar bekend is dat er ingezameld is door de DC’s 32 en 34. De correcte cijfers volgen dus later.

De uitslagen en uitreiking van de prijzen volgt op het Proclamatiefeest op 22 april om 11u30 in Salons Roskam in Merelbeke, waarvoor u zich kunt inschrijven. Zie onze nieuwsbrief voor details.

Onze deelnemers van 2018: Peter Zegers, Freek Bikker, Bas Kon, Hermann Geelen, Wilco Venhuizen, Eli Smit, Bernard Grimmelt, Marcel Oude Booyink, Adrie Krielaart, Fred de Graaf, Peter van de Velden en Ad Leenaars wensen we veel sukses.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00