Op 31 Oktober 2013 was de presentatie van het boek in kasteel Helmond, waarbij iedereen was uitgenodigd die een bijdrage heeft geleverd aan het boek. Een boek vol leveranciers van Brabantse streekproducten …… en een lekker Brabants dagje uit. Een greep uit het boek. De Rozentuin in Haps….Ansjovis uit Bergen op Zoom…Escargots (wijngaardslakken) kwekerij in Reuzel…Geitenkaas uit Heeze…Tomatenspecialiteiten uit Dongen … Kloosterkeuken Boxmeer…Kip en ei Haps…Edah-museum Helmond…Appeltaart uit Oirschot…Bramengelei uit Deurne…Alcoholstokerij in Heeswijk Dinther… En nog vele leuke adviezen en bezienswaardigheden van producenten van Brabantse streekproducten, die u graag een kijkje in hun keuken gunnen. En dit laatste is nu precies wat een streekproduct zo uniek maakt en zich onderscheidt van gewone producten. DE BRABANTSE HAP, een boek van Paul Spapens, uitgeverij Celadon, ISBNnummer 978 90 8948 032 3, voor de prijs van 10 euro. |
Home »