WBLL-ers keuren wijnen voor Groesbeekse Wijnfeesten

Home » WBLL-ers keuren wijnen voor Groesbeekse Wijnfeesten

     

 

In het kader van de jaarlijkse Groesbeekse Wijnfeesten is dit maal een concours voor deelnemende standhouders georganiseerd. In het gloednieuwe Wijnbouwcentrum vormden Marion van Zwienen, Jan Hartman, Ramón Nagelmaeker, Bart van Hest, Peter Siebrands, Ruud ten Bosch en Siem Zwaard op 17 september de jury voor dit concours.

We kregen eerst een korte rondleiding door het gebouw en wisselden van gedachten over de faciliteiten. De rest van de dag besteedden we aan het blind keuren van veertig wijnen uit binnen- en buitenland. Een zeer serieuze aangelegenheid, die de nodige verrassingen opleverde, toen we na afloop zagen welke   wijnen we geproefd hadden.

De uitslag wordt bekend gemaakt op de wijnfeesten, die plaatsvinden op 22, 23 en 24 september. Dan zijn ook de labo-uitslagen bekend, die door het Wijnbouwcentrum worden verzorgd. Onze WBLL-ers zien terug op een gezellige en leerzame dag en danken Freek Verhoeven, Adam Dijkstra en de vrijwilligers van Wijnhoeve Colonjes voor het vertrouwen en het warme onthaal.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00