Brabantse wijn voor Oeganda

Home » Brabantse wijn voor Oeganda
  

Aanstaande 7 december organiseren wij een wijnproeverij voor het goede doel Edukans, graag zou ik u daarover willen informeren en de leden van uw gilde uitnodigen.
Als onderdeel van onze opleiding, hotel management aan de NHTV Breda, organiseren wij een wijnproeverij voor zowel ervaren wijnproevers als mensen die gewoon af en toe een wijntje lusten en graag een keer lokale wijnen willen proeven. Deze proeverij zal plaatsvinden bij Wijngaard Dassemus te Chaam en de proeverij zal in combinatie zijn met kleine hapjes.
De opbrengst van de wijnproeverij gaat volledig naar Stichting Edukans, die zich inzet voor de verbetering van onderwijs in armere landen.
De entreeprijs voor het evenement hebben wij vastgesteld op €15,00 per persoon, dit is inclusief 4 wijnen van wijngaard Dassemus en een rondleiding. Verder vindt er ook nog een loterij plaats waar u op de wijngaard loten voor kunt kopen voor een paar leuke prijsjes. Het evenement vindt plaats van 1 uur ‘s middags tot ongeveer 5 uur. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op www.brabantmeetsuganda.bl.ee
Wij denken dat we met een wijnproeverij als deze een originele, leuke dag kunnen bieden aan zowel de ervaren wijndrinker als de wijnliefhebber. Wij hopen u met deze bericht alvast enthousiast gemaakt te hebben, en u 7 december te kunnen verwelkomen op de Dassemus.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00