Beleving bezoekers wijngaard

Home » Beleving bezoekers wijngaard

Commerciële wijnbouwers beleven mischien plezier aan hun werk, maar voor hen spelen ook andere belangen bij de uitoefening van hun beroep: zij moeten er ook van leven! Een beetje hulp kan hierbij welkom zijn. Via onze vereniging delen we kennis. Maar ook op het internet is veel informatie te vinden, zoals de samenvatting van een onderzoek naar het verschil tussen verwachtingen en beleving van bezoekers van een commerciële wijngaard.

In het algemeen volgt uit het onderzoek dat bezoekers minder krijgen dan ze verwachten. Verder blijken er  verschillen te zijn tussen mannen en vrouwen. Mannen zijn eerder tevreden over hun bezoek. Vrouwen daarentegen verwachten informatie/een leerervaring, maar worden hierin vaker teleurgesteld.

Vrouwelijke bezoekers willen graag de wijngaard en wijnkelder bezoeken, geïnformeerd worden over druivenrassen, het vinificatieproces en geschikte combinaties van wijn en spijs.

Omdat vrouwen vaak over de aankoop beslissen kan een beetje extra aandacht aan hun wensen de omzet significant verhogen…

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00