BBQ wijnranksnippers

Home » BBQ wijnranksnippers

Voor degenen die regelmatig door Franse wijngebieden reizen is dit niet nieuw. Al heel lang kom je daar restaurants tegen die zich aanprijzen omdat ze op snoeihout van de wijnstok grillen.
Nu worden ze ook in Nederland aangeboden. Misschien iets voor u, als extra inkomsten. Zeker nu er in een artikel op nu.nl getwijfeld wordt aan het verdienmodel en aan de kwaliteit van de wijn van menig Nederlandse wijngaard. Daar zijn wij het er overigens helemaal niet mee eens.

Uit de Telegraafshop: De Bois de Vigne van het wijnhuis Camparnaud zijn 80 jaar oude gerooide wijnranken uit Zuid-Frankrijk. Natuurlijke smaakverrijkers van uw BBQ-gerechten. Kunnen met en zonder houtskool worden gebruikt. Ontdek dat uw vlees, vis en groenten hiermee een heerlijke en typische mediterrane geur en smaak krijgt.
Dit 100% natuurlijke product is heerlijk schoon tijdens het gebruik maar ook gezonder dan kolen of briquetten omdat Bois de Vigne geen 2e verbranding ondergaat bij de BBQ. Door de heerlijke unieke aroma vanaf het begin van de verbranding is Bios de Vigne ook te gebruiken in een vuurkorf of openhaard. Deze Bois de Vigne zijn stukken van ongeveer 15 cm en zijn verpakt in twee zakken van 4 kg ieder.
Het is nu wel een aanbieding: de twee zakken kosten nu €24,95 in plaats van €49,95 (sic!).

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00