B.W.B. een vreemdelingenlegioen? Nee!!

Home » B.W.B. een vreemdelingenlegioen? Nee!!

Een van de zaken waarin de B.W.B. zich onderscheidt van veel andere verenigingen is dat de leden elkaar echt willen leren kennen, elkaar helpen, kennis delen en vrienden zijn. Dat was zo en dat moet zo blijven. Het is de basis onder onze gemeenschap!

Om elkaar te leren kennen hebben we op het ledengedeelte van onze site, naast de alfabetische ledenlijst met foto, een tweede lijst waar op volgorde van aanmelding de laatste nieuwe leden prijken, met foto. Als je elkaar dan op een bijeenkomst ontmoet is de eerste kennismaking in feite daarvoor al geschied.

Bekijken we nu die ledenlijst met nieuwe leden dan zien we sinds 1 september een aanwas van 18 leden, waarvan maar 3 met een foto. U begrijpt: dat gaat zo niet langer werken. Heel snel zullen we elkaar niet meer (her)kennen en dat willen we absoluut voorkomen.

Dus vanaf heden, net als bij paspoort of rijbewijs: zonder foto is geen lidmaatschap meer mogelijk van de Wijnbouwers der Lage Landen. We vertrouwen er graag op, dat de leden, waarvan de foto nu nog op de ledenlijst ontbreekt, dit zo spoedig mogelijk met onze secretaris in orde zullen maken. 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00