Acht jaren B.W.B.

Home » Acht jaren B.W.B.

 

  

Bij de WBLL hebben we de gewoonte ontwikkeld op elke verjaardag en bij het bereiken van een markant ledenaantal even stil te staan. Vandaag komen beide zaken samen: we bestaan 8 jaar en hebben 333 leden.
Op 1 januari van dit jaar telden we precies 261 leden, dus dit jaar tot nu toe al een groei van 72 personen.

Ook met onze activiteiten gaat het prima:

De huidige wintercursus (vinificatie), dit jaar weer helemaal volgeboekt met 70 enthousiaste cursisten (alweer voor de zevende keer).

Half december ook alweer voor de zevende keer de JongeWijnenProeverij, waar elk jaar meer belangstelling voor bestaat.

Volop bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse labo-analyses ( vierde keer ) half januari , vervolgens start in februari met de 8-weekse cursus Proeven en Verwoorden ( zesde keer, nog enkele plaatsen vrij ) èn het gehele jaarprogramma waarin ook weer een zomercursus (wijnbouwpraktijkcursus). Ondertussen is ook de eerste druk van ons 400 pagina’s tellende cursusboek verschenen. Ook zullen we dit jaar weer gratis 20.000 meter zijbespanningsnetten verdelen onder onze leden. Het effect van dit alles is de geweldige kwaliteitssprong van onze wijnen, die in korte tijd gerealiseerd is. Maar nu verder, bijblijven want de ontwikkelingen gaan razendsnel. Stilstand is achteruitgang, dus lieve mensen, zorg dat je de trein niet mist.

Onze welgemeende dank aan eenieder die zich bij ons aansloot en die 8 jaren WBLL mogelijk maakten.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00