Aankoop gist en hulpstoffen groot succes

Home » Aankoop gist en hulpstoffen groot succes
De gezamenlijke aankoop van professionele gist en hulpstoffen voor de wijnbereiding door de Wijnbouwers der Lage Landen is mede door het uitgebreide aanbod een groot succes geworden. Niet minder dan 21 verschillende professionele gistsoorten in verpakkingen variërend van 5 tot 500 gram en 13 hulpstoffen in diverse (kleine) verpakkingen konden aangeschaft worden.
Dit resulteerde in 60 bestellingen met een totale waarde van meer dan 2500 euro, gemiddeld ruim 40 euro.

Mede veroorzaakt door het vroege seizoen zijn de uitleveringen inmiddels gestart. Op 17 augustus zijn de postverzendingen reeds gedaan en afgelopen zaterdag 20 augustus hebben de leden die deelnamen aan de excursie hun bestellingen in ontvangst genomen. De resterende 22 orders worden op 3 september verdeeld tijdens de eerste dag van de nieuwe wintercursus.

Al met al een groot succes dus, waarbij we ons lid Ed Montforts speciaal willen bedanken zonder diens medewerking deze actie niet mogelijk was geweest.
Binnenkort kan iedereen met deze kwaliteitsproducten aan de slag, ondersteund door de vinificatieschema’s en werkbladen. Medio december zullen we dan de eerste resultaten kunnen proeven. Sukses!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00