18 November 2015 negen jaar B.W.B.

Home » 18 November 2015 negen jaar B.W.B.
 

De Wijnbouwers der Lage Landen bestaan vandaag 9 jaar, daarom de berichtjes van precies 1 en 2 jaar geleden in deze rubriek eens opgezocht. Wat blijkt, we zouden ze zo kunnen gebruiken, maar dat doen we dus maar niet. Wel komt de snelle groei van onze vereniging aan het licht: vandaag 439, 1 jaar geleden 333 en 2 jaar geleden 257. Een ding is zeker: we vieren 10 jaar B.W.B. met 500 wijnbouwers. We hebben zojuist alle cijfers op onze homepage aangepast, zie https://wijnbouwersderlagelanden.nl/over-ons/ en de nieuwste beplantingslijsten staan op onze downloadpagina.

Als jarige willen we ditmaal onze leden vragen om hulp bij de realisatie van onze plannen. Het gaat om logistieke steunpunten bij de uitlevering van samenaankopen, zoals de druiventeeltartikelen in het voorjaar ( waar we dit jaar mee gestart zijn). Daarnaast kan zo’n steunpunt ook ingezet worden als inleveradres voor flessen wijn voor onderzoek in laboratorium of wijnwedstrijden.

De gezochte leden dienen natuurlijk over wat tijd te beschikken, ook ruimte en regelmatig onze bijeenkomsten te bezoeken of op regelmatige basis (vanwege werk of familie) Brabant te bezoeken.

U kunt dit natuurlijk ook met een klein groepje organiseren, 1 persoon verzamelt of verdeelt en de ander zorgt voor transport. Op deze manier kunnen nog veel meer leden gebruik maken van de samenaankopen, labo-analyses enzovoort. We zijn razend benieuwd…………

Meer info en aanmelden via  voorzitter@wijnbouwersderlagelanden.nl

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00