150 leden!

Home » 150 leden!
Honderdvijftig leden!!!

Enkele weken voordat wij als vereniging vijf jaar bestaan hebben wij op 2 oktober 2011 ons honderdvijftigste lid mogen inschrijven. Een ware mijlpaal in ons bestaan. Wat ooit begon als een klein vriendenclubje ergens midden in Noord-Brabant is in relatief korte tijd uitgegroeid tot een locaal, nationaal en internationaal gezelschap.

Ga maar na: 90 leden in de provincie Noord-Brabant; 27 leden in Nederland buiten Noord-Brabant, 32 leden in België en 1 lid in Australië.

Deze groei is enerzijds tekenend voor de groeiende populariteit van de wijnbouw – mede dankzij het warmer wordende klimaat in onze streken – en anderzijds voor de grote behoefte aan kennis omtrent de wijnbouw.
Dat laatste is ook een belangrijke beweegreden geweest voor ons 150ste lid om zich aan te melden. Stefan Jans uit Meise (even ten noorden van Brussel) wil in het voorjaar van 2012 zijn wijngaard aanleggen. Desgevraagd zegt hij zich aangemeld te hebben vanwege de grote hoeveelheid ter zake kundige informatie die wij als vereniging kunnen bieden.

Stefan, hartelijk welkom!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00